Smart Mall – Novi web shop na tržištu RH | Informator

0
44

Svakodnevna užurbanost i ogromna količina obveza koje ispred nas postavlja svakodnevnica rezultirale su brojnim promjenama u načinu života ljudi. Neke od tih promjena su negativne, neke pozitivne… mi smatramo da je mogućnost online kupovine svakako jedna od najpozitivnijih promjena koje su se dogodile iz gore navedenih razloga.

Hrvatska trenutno zaostaje za zapadnim zemljama što se tiče kupovine online, ali to se polako mijenja. Znanost i statistika pokazuju da Hrvati sve češće kupuju online, ali i da se online ponuda proizvoda znatno povećava.

U zapadnim zemljama na internetu se može kupiti gotovo sve što poželite. Njihovi stanovnici koriste provjerene web shopove kojima vjeruju i na taj način obavljaju svakodnevnu kupnju.

Vrijeme je da i Hrvatska, bolje rečeno Hrvati i Hrvatice dobiju web shop kojem vjeruju!

Smart Mall – Kupuj pametno
Riječ je o online trgovini koju je, kao svoj novi projekt, pokrenula obitelj Perković poznata po uglednoj firmi za proizvodnju namještaja po mjeri.
Smart Mall – https://smartmall.hr/ ponuda bazirana je na proizvodima za opremanje doma, kako bi se to u narodu reklo “od igle do lokomtive”… ako Vam lokomitva može stati u dom!

Do sada su svoju inovativnost i opravdanje naziva prikalazali u zanimljivim ponudama kao što su npr:
Dobar dan, imate li možda…?
Količinska kupnja uz velike popuste
i slično…

Osim široke ponude proizvoda za opremanje i uređenje doma, tu su i brojni drugi zanimljivi proizvodi za opuštanje, wellness i slično.

Kroz razgovor sa vlasnicima Smart Mall-a, rečeno nam je kako osim softverskih rješenja koja su ugrađene u njihovu trgovinu, postoje i puno vrijednije i važnije značajke koje će svima osigurati sigurnost kupnje na internetu… a to je ugled jedne ozbiljne firme koja na tržištu postoji više od 25 godina!

  • Naša osovna misija je zadovoljan kupac te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da tako stvarno i bude – Zaključili su iz Smart Mall-a

Za kraj, mi kao zadovoljni kupci Smart Mall-a, svakako Vam preporučujemo da posjetite ovu online trgovinu i potražite nešto za sebe!