Naslovnica Prenos utakmica

Prenos utakmica

prenos utakmica

Na ovoj stranici gledajte prenos utakmica uzivo: fudbal, tenis, košarka, rukomet, hokej…

Sve što treba je da klikom na link PRENOS UTAKMICA dobijete odgovarajuće liste, izaberete sport i klikom na utakmicu možete pratiti prenos uživo.

Ovu uslugu ne pruža sajt Informator.com.hr te tako nismo odgovorni za rad i funkcionisanje ovih prenosa, niti se koriste naši serveri za streamovanje kanala.

Nudimo vam sasvim besplatan dio za gledanje prenos utakmica uživo, gdje ste u prilici da pratite najraznovrsnije sportove i takmičenja. Od onih najpopularnijih tu su Liga prvaka, Liga Evrope, Premier liga, italijanska Serie A, španska Primere, kao i Bundesliga… Arena Sport koja prati Premier ligu Bosne i Hercegovine, Super ligu Srbiju i Hrvatsku nogometnu ligu.

Isto tako, možete se kretati kroz sportove i gledati prenose uživo raznih sportskih takmičenja iz košarke (Euroliga, Eurocup, NBA), za ljubitelje hokeja na ledu tu je NHL, kao i razne evropske hokejaške lige.

Velika pokrivenost je i teniskih mečeva, te tako “bijeli sport” možete pratiti od onih manjih turnira pa sve do Grand Slam turnira.

Prijenose uživo gledajte ovdje >>> PRIJENOSI