Naslovnica Aktuelno Najbolji antivirus za vaš računar u 2019. godini

Najbolji antivirus za vaš računar u 2019. godini

1212
0
Najbolji antivirus

Ako ste u potrazi za najboljim antivirusom u 2019. godini kako bi vaše računalo sigurno držali na mreži, došli ste na pravo mjesto.

Još uvijek je neophodno imati najbolji antivirusni softver instaliran na računalu (bilo da imate Windows, Mac ili neki drugi operativni sistem), jer zlonamjerni korisnici još uvijek dolaze sa raznim načinima pristupa vašem računalu. Bilo da su u pitanju otmičari koji grabe Vaše stranice za pretraživanje ili najnovije šifriranje (blokiranje) svih vaših datoteka dok ne platite traženu sumu, pogledajte naš popis najboljih antivirusnih programa u 2019. godini.

Najbolji antivirus u 2019. godini

1.) BitDefender Antivirus Plus

U svijetu prepunog besplatnih sigurnosnih softvera, godišnja naknada od 39,99 dolara Bitdefender Antivirusa Plus može izgledati skupo. Pogotovo jer sada pokriva samo jedan uređaj, u odnosu na tri uređaja prošle godine. Ipak, postoje mnoge prednosti. Bitdefenderov sistem je jedan od najpreciznijih i najsigurnijih, voljen od strane svih velikih nezavisnih antivirus testera.

Web filtriranje blokira pristup zlonamjernim web stranicama, siguran preglednik čuva Vaše financijske transakcije na mreži, a tu je i upravitelj lozinki koji automatski dopunjava podatke o kreditnoj kartici u web obrascima. Odličan modul protiv krađe identiteta upozorava vas na zlonamjerne linkove u rezultatima tražilice i blokira pristup opasnim web-lokacijama.

Postoje ipak jedna ili dvije zamjerke – grabi više resursa od prosjeka i može biti u sukobu sa nekim programima – ali Bitdefender Antivirus Plus još uvijek je odličan paket koji nudi izvrsne brzine otkrivanja potencijalnih virusa, izvrsne performanse i više od dovoljno bonus mogućnosti za opravdanje cijene.

2.) ESET NOD32 Antivirus

Ako sudite antivirusni program prema duljini popisa funkcija, ESET NOD32 Antivirus 2018 Edition može biti razočaranje. Ne postoji firewall, upravitelj lozinke, sjekač datoteka, skener ranjivosti ili bilo koji dodatak koji ćete često naći negdje drugdje.

To ne znači da je paket slab na snazi, samo je više usmjeren na osnove antivirus programa. ESET NOD32 Antivirus dolazi sa zaštitom od zlonamjernog softvera u stvarnom vremenu, antivirusnim slojem, zaštitom od zloupotrebe, filtriranjem URL-ova za blokiranje zlonamjernih web stranica i modula za sprječavanje napada pomoću programa PowerShell i zlonamjernih skripti.

 3.) F-Secure Antivirus SAFE

F-Secure Antivirus SAFE je odlična zbirka antivirusnih softverskih alata iako je skuplji od nekog drugog antivirusnog softvera na ovom najboljem popisu, količina funkcija koju dobivate čini je jako isplativom.

Uz F-Secure AntiVirus SAFE, dobit ćete briljantan antivirusni softver tvrtke F-Secure, zajedno sa bankovnom zaštitom za sigurnu online kupovinu, obiteljske sigurnosne alate i tražilo uređaja koji vam omogućuje praćenje izgubljenog Android ili iOS uređaja.

4.) Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus sigurnosni je paket koji je usmjeren na ključne sigurnosne elemente: filtriranje weba blokira opasne URL-ove, precizni antivirusni motor detektira i uklanja prijetnje, pametne tehnologije nadgledanja prate i vraćaju unazad zlonamjerne radnje, i uglavnom to je to.

Srećom, ono što dobijete u paketu vrlo dobro funkcionira. Vrlo, vrlo dobro. Jako često ćete pronaći Kaspersky među najboljima pri blokiranju zlonamjernog softvera i uklanjanju ga iz zaraženog sustava, a redovito je rangiran na web stranicama poput AV-Comparatives.

5.) Norton AntiVirus Basic

Norton AntiVirus Basic je vrhunski lovac zlonamjernog softvera koji automatski može štititi vaše računalo, ali nudi obilje dodatnih podešavanja, opcija i postavki za one koji ih trebaju, što ga čini jednim od najboljih antivirusa u 2019. godini.

Zgodan bloker URL-a čuva vas, na primjer, od zlonamjernih web stranica. Ako bloker slučajno nešto propusti, izvrsna funkcija provjere ugleda datoteka prepoznaje sumnjivo preuzimanje odmah. A ako zlonamjerni softver i dalje pronađe put, inteligentno praćenje ponašanja ubija ga na prvi znak problema.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here