Kako ga zavesti u nekoliko trikova i dovesti do ludila | Informator

0
161
kako ga zavesti

Želite li ga natjerati da vas poželi? Bez obzira na to želite li samo da mu se svidite ili da žudi za vama, ovdje je vaš vodič o tome kako ga zavesti.

Zavođenje čovjeka je umjetnost i to umjetnost u kojoj treba uživati. Samo promatranje čovjeka koji se osjeća crvenim i nespretnim zbog seksualne napetosti koju ste stvorili je užitak kakvog nema. Nekoliko od ovih savjeta može biti na prvi pogled iskalkulisano previše i tajno, ali ovo nisu prljave taktike. Koristimo samo prednost što smo žena. Saznajte kako zavesti čovjeka koji nije vaš čovjek i postignite da se znoji misleći na vas.

Ali što dalje, želite li da se zaljubi u vas ili ste sretni s njim koji vas prati poput izgubljenog psa? Bilo kako bilo, sretno ćete se provesti i on će vas voljeti što ste mu omogućili sjajan provod. Svako je sretan i svijet je bolje mjesto!

Ako želite shvatiti kako zavesti muškarca, pogotovo ako on nije vaš momak, upotrijebite ovih devet savjeta da to učinite. Ovo je suptilna, đavolski nevina taktika i nikad vas ne može optužiti za zavođenje.

Uostalom, koristeći ove korake kako zavesti muškarca, vjerovati će kako je on ustvari taj koji vas želi.

1. Poradite na kontaktu očima

Sada ne želite da misli da ste zagrijani za njega , zato nemojte pretjerivati u maloj igri promatranja. Gledajte, ali uvijek gledajte negdje u stranu kada on vas pogleda. Na taj način, nikada neće biti siguran da li uopšte gledate u njega. Pa ipak, počeo bi sve više i više biti znatiželjan u vezi vas.

2. Neka vidi vašu najbolju stranu

Ako želite postati seksipilna zavodnica, morate se osjećati kao jedna. A kada to učinite, moći ćete popraviti ovaj potez i staviti ga na maksimalnu upotrebu. Muškarci vole grudi i guzicu. Izgledajte najbolje kada ste oko tipa kojeg želite zavesti. Dopustite mu da se divi vašim oblinama i seksi nogama. Kad se zaljubljuje u vaše tijelo, definitivno je na putu da ga zavedete.

3. Malo virkanje

Najbolja stvar kod toga kada ste žena je da možete bezbrižno nositi veoma kratke suknje, crne čokere, push up i opet lako okriviti muškarca da je perverznjak. Naravno, mi žene ne radimo sve ovo kako bi nas svi muškarci gledali. Radimo ovo sve zato da nas samo oni koji su naše mete mogu vidjeti, a drugi nas ni ne moraju gledati. Ako želite zavesti muškarca ne pretjerujte sa golim dijelovima tijela, jer na taj način ne dobijate onu pažnju koju želite. Najbolje je nositi ono što daje muškarcima šansu da u određenim uslovima vide neki provokativniji dio tijela, tako da nemojte ni previše biti otkriveni, ali nemojte ni biti prekriveni skroz.

4. Nasmiješite mu se

Muškarce automatski privlače žene koje se čine sretnijim i zabavnijim za druženje. Nasmiješena, zavodljiva žena je puno dostupnija od mrke, nasekirane žene. Kada razgovarate sa njim nasmiješite se povremeno. Stvoriće sliku o vama kako ste prirodno takvi i sretni, i to će ga privući. Ali nemojte pretjerati sa tim, jer će onda biti očigledno to nije prirodno. Pokušavate ga zavesti, ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

5. Flertujte sa njim

Ako ste odradili ove prve korake, tip kojeg zavodite već bi bio privučen ka vama, seksualno ili na neki drugi način. Sada je vrijeme da ga zagrijemo i stavimo mu do znanja  da je sada dozvoljeno malo flertovanja. Kad razgovarate, započnite s njim koketirati i tjerati ga da nastavi razgovor s vama. Ako su mu oči spremne da iskoče od uzbuđenja ili ako mu vidite pljuvačku, u ovome radite sjajni posao.

6. Lagani neočekivani dodiri

Kada razgovarate s njim na ručku, stavite svoje prste preko dlanova dok naglašavate nešto ili ga držite za ruku dok prelazite ulicu. Ako sjedite pokraj njega, dopustite da vam noge dodiruju njegove  i pretvarajte se da niste primijetili. Stvorite okolnosti kako biste mu dopustili da vas dotakne i on će to više htjeti.

7. Ne nabacujte mu se

Ako želite znati zavesti jednog momka, nikad se ne bacajte na njega ili mu ne dozvolite da zna kako mislite da je zgodan. Dopuštajući muškarcu da zna da ste već zainteresovani za njega, ne bi se osjećao uzbuđenim šta god da uradite. Samo će pretpostaviti da stvarno pokušavate dobiti njegovu pozornost, a vi to ne želite.

Kad dozvolite nekom momku da zna da ga volite, to će ga natjerati da se počne ponašati kao žena koja uživa kada muškarci lete za njom. Umjesto da zavodite čovjeka, izgledati ćete kao neka koja ga nije vrijedna i previše posesivna žena. Uvijek činite da izgleda kao da je on taj koji vas želi, čak i ako ostavljate zavodljivu trag na svakom koraku koji ste poduzeli.

8. Zanemarite ga ponekad

Svako malo, kad  osjećate kao da su stvari previše glatke između vas dvoje, prestanite davati puno pažnje i razgovora. Momak će uvijek olako uzeti stvari kad se osjeća kao da se dobro zabavlja s djevojkom. Dakle, barem na početku, nemojte nikada pustiti da se osjeća kao da je u stanju ostaviti utisak na vas. Zanemarite ga ponekad, ili se jednostavno pravite težom za osvojiti nego što jeste. Ponovo će protresti njegove nesigurnosti i tako će se još više truditi oko vas.

9. Odvedite ga na plesni podij

Muškarci nikada ne mogu odoliti oblinama neke djevojke. Uzmite te svoje zanosne obline i pokažite ih na plesnom podiju, tada će biti potpuno očaran vama.

Ako možete raditi na putu da vas ovaj momak odvede u klub, onda ste definitivno u oblacima. Pokažite svoje vještine na plesnom podiju i pustite ga da vas posmatra. Plesanje  izvrstan je način za izgradnju seksualne hemije i ostaće vam dosta ugodnih uspomena sa tim kratkotrajnim dodirima koje ćete tada razmijeniti.