Naslovnica Lifestyle Niste više skupa? Pogledajte savjete kako ga vratiti | Informator

Niste više skupa? Pogledajte savjete kako ga vratiti | Informator

5467
0
kako ga vratiti

Durenje nije atraktivno. Ako ste žena koja pokušava vratiti bivšeg supruga ili dečka, vjerojatno ste prihvatili pristup “očajničkim trenucima za očajne mjere”, što je dovelo do toga da učinite sve vrste nesrećnih stvari, uključujući “šetnju srama” i strahovitog “pijanog biranja”. Ova neugodna ponašanja jedva da će probuditi njegovu naklonost nakon raskida.

Tvoji ispadi čine da izgledaš kao glupača i na kraju će ga odgurnuti. Znam kako je mučno kad ga još uvijek volite nakon što se završi veza. Ja sam bila ta očajna žena koja je pokušala da osvoji svoje bivše ponovo. Ono čega se najviše sjećam je osjećaj nesigurnosti tokom procesa i sasvim sramotno zbog nekih stvari koje sam učinila u svojim naporima da dokažem zašto bi se trebali vratiti meni. Ali onda se pojavio oštri poziv za buđenje i promjenio me na bolje. Doživjela sam neke velike neuspjehe, uključujući prekid sa čovjekom koga sam jako voljela. Bila sam istinski razorena i duboko u sebi osjećala da naš odnos nije bio u potpunosti završen. Ostali problemi su bili katalizator za učenje kako da sebe volim. Što sam više voljela sebe, manje sam se osjećala prisiljenim da se ponašam na očajan način da ga vratim.

Zatim sam pratila ovaj pristup u šest koraka koji ga je dovodio do mene.

Pogledajte savjete kako ga vratiti

1. Razumite zašto su se stvari završile među vama

Istina je da ste se razdvojili iz validnih razloga. Ako pomene te razloge, nemojte ih osporavati. Imajte hrabrosti da čujete istinu u onome što on govori, priznaje i izvini za to. Bolje je biti sretan i voljen nego biti u pravu u svemu. Želeći da budete u pravu, nasuprot saslušanju istine o tome kako se osjećao dok je u vezi sa vama, vaš ego stupa u sjenci želje vaše duše da bude sretan i voljen.

2. Ne pokušavajte da ga ubjedite da se pomirite

Pokušavajući da uvjerite svog bivšeg zašto se mora vratiti samo ga gura dalje. Ojačava se zašto je bez tebe bolji, jer izgledate siromašno i očajno i kao da niste čuli ništa o čemu pokušava da komunicira. Žrtve i očajne osobine kod žena su osobine koje će ubiti svaku privlačnost koju čovjek može imati za vas. Muškarci su privučeni ženama koje su sretne sa sobom. Zato budite sretni, živite svoj život i pustite da vaša sjajna energija sjaji, čineći ga na trenutak da pogodi zašto niste zajedno. Zapamtite, vi ste nagrada, zato se tretirajte kao takvom. Nikada ne bi trebala da ga ubjediš da bude sa tobom.

3. Preuzmite odgovornost za svoju ulogu u raspadu

Teško je priznati, ali istinito: u svakom raspadu koju ste doživjeli, vi ste bili zajednički krivac. Umjesto da ga krivite isključivo za ono što se dogodilo, pogledajte unutra i utvrdite kako ste doprinijeli smrti vaše veze. Na primjer, da li imate tendenciju da dovodite u pitanje vaše izvještaje o tome da im je teško vjerovati? Ako je to slučaj, to su vaša pitanja povjerenja za rješavanje problema, a ne za čarobno rješavanje problema.

4. Neka vam dođe

Čovjek stavlja veću vrijednost na ono za šta mora da radi. Kada vam nedostaje vaš bivši, ne olakšavajte mu. Umjesto da ga pozovete u slabom trenutku, pozovite bliskog prijatelja umjesto toga. Prostor koji je stvoren tokom vašeg raspada omogućava mu da zapazi da mu nedostajete. Neka se pita šta radite. Počeće da stupi u kontakt sa tobom zato što želi da spava sa vama ili mu nedostajete. Kada izađe, reagirajte toplo, ali na odgovarajući način, dok ne znate koje su njegove namjere i motivacije. Izbjegavajte se seksati s njim sve dok se ne riješe problemi koji su doveli do raspada.

5. Stavite sebe na prvo mjesto

Tretiranje vašeg života kao što je važan i vrijedan je atraktivno. Dakle, stavite sebe prvo i uradite ono što je najbolje za vas. Kada se vaš čovjek vrati vama, nemojte samo nastaviti gde je veza stala. Imaće više podsticaja da istinski riješi pitanja koja su dovela do raspada jer vas želi vratiti. Sada je vrijeme za rješavanje ovih problema. Ne dozvoli da te ubjedi da je problem tvoj. Čak i ako je problem počeo sa vama, način na koji je odgovorio ili nije reagovao je pogoršao stvari. Uradite unutrašnji posao da biste riješili ova pitanja, a da ga ne obavijestite da radite to. Razlog zbog kog ne morate da mu kažete jeste da neće vjerovati dok ne doživi promene. Samo radite i vidite kako on odgovara. Ako pozitivno odgovori, krećete se u pravom smeru. Ako nastavi ponašanje koje je doprinijelo vašem raspadu, onda ga ne želite vratiti.

6. Držite jasan i pozitivan pogled

Budite jasni o tome kako želite da vaš odnos bude ovoga puta. Onda se ponašajte i postupajte na načine koji podržavaju vašu viziju i učinite da se osjećate dobro za sebe. Neka se stvari odvijaju prirodno i ostaju otvorene za ishod. Ako postanete opsjednuti dobijanjem vašeg bivšeg, opustite se i vjerujte da će se stvari riješiti za vaše dobro. Ako se ne vrati, shvatite da možda postoji neko drugi koji je bolji za vas. Neka Bog, viša sila, univerzum (ili ono što vjerujete) donesu vam čovjeka sa kojim treba biti.

Zapamtite: ovog čovjeka ne vrijedi vraćati ako vas on koristi, ako je verbalno, fizički ili emocionalno nasilan prema vama, utiče na vas da radite stvari koje su nemoralne, neetične ili nezakonite, imaju problema sa zloupotrebom supstanci, kriviće druge i nikada ne preuzima odgovornost za sebe, varalice, laži ili se ne može vjerovati njemu.

Šta god se desilo sa vama obećavam da ćete biti u redu. Ako se vrati, imat ćete ljubav i ispunjavanje veze. Postavićete viši standard kako on voli i tretira vas. A ako se ne vrati, vi ste jača i bolja verzija sebe. Privućeš čovjeka koji ti je bolji. U svakom slučaju, imat ćete ljubavni odnos sa sobom.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here