Policija potvrdila da je nogometaš Borussije, Marc Bartra, teže ozlijeđen! Pronađeno pismo na mjestu napada

0
852
teže ozlijeđen

Malo prije ponoći stigla je vijest koja je šokirala sve fanove nogometa. Direktor policije otkriva kako je Marc Bartra teže ozlijeđen!

Pronašli pismo na mjestu napada

Bomba je eksplodirala u trenutku dok je prema stadionu vozio autobus s igračima Borussije, a u napadu je ozlijeđen stoper Marc Bartra kojem je ozlijeđena ruka. Policija je potvrdila da su na autobus bačene tri eksplozivne naprave, pri čemu je autobus oštećen na dva mjesta.

Glasnogovornik Borussije Sascha Fligge rekao je na konferenciji za novinare kako je Bartri operiran zglob na desnoj ruci.

Igrač Borussije Dortmund Sven Bender tvrdi kako je opazio krajičkom oka novu detonaciju i potom to javio vozaču autobusa, poručili su iz kluba. Gregor Lange, šef policije u Dortmundu rekao je sljedeće:

Možemo potvrditi da su u 19 i 15 dogodile tri eksplozije kod hotela Borussije. Bio je to ciljani napad na momčadi Borussije. Jake policije snage su na terenu. Istražujemo situaciju iz zraka, ali u ovom trenutku nemamo jasnu sliku o pozadini cijele priče.

U paketu koji je pronađen nakon eksplozije nije bilo eksplozivne naprave. Policija je potvrdila da u pismu počinitelji preuzimaju odgovornost.

Utakmica između Borussije i Monaca trebala je početi u 20.45 sati, no otkazana je zbog incidenta te je odigrana u srijedu u 18.45 sati.

Izvor: www.nogometne-vijesti.hr